Facadestillads

Facadestillads i København og resten af Sjælland

AT stilladser anvender +8 stilladser som har utroligt mange løsningsmuligheder. +8 stilladser er blandt andet oplagt som facadestilladser (anvendes blandt andet til facaderenovering, tagarbejde og vinduesudskiftning) såvel som renovering af karnapper samt stilladstårne til elevatorer/materialer. Derudover udfører vi også understøtning samt adgangsvej til skurvogne.

+8 universalstilladset

AT stilladser udlejer og opstiller murerstilladser/+8 universalstilladser i København og på resten af Sjælland. Vi bygger murerstillads af +8 stillads som er det stillads vi også anvender til facadestillads. Det har den store fordel at mulighederne praktisk talt er ubegrænset med denne type, der er  kendetegnet ved mere fleksibilitet. Og så kan vi kombinere murerstillads og facadestillads således, at man kan arbejde flere faggrupper ad gangen på det. Denne form for stillads er meget velegnet til vinduesudskiftning idet der må køres med vogne på stilladset.

Gør det umulige muligt!

Med +8 universalstilladset bliver det der synes umuligt ofte gjort muligt. +8 er et ægte 8-vejssystemstillads, som er det nærmeste man kan komme et rør/koblingsstillads hvad angår fleksibiliteten. Det er muligt at bygge i valgfrie vinkler, med op til otte komponenter (horisontale, ryglæn, konsoller, o.l.) i hvert knudepunkt.

Alle typer stilladser kan bygges med +8, høje/ lave, bredde/ smalle. På grund af en stor lastkapacitet, kombineret med lav komponent- og totalvægt, kan der bygges meget høje stilladser. Vil du bygge nedad, er +8 ligeledes uovertruffet. Systemet kan med fordel anvendes til hængende stilladser. Med +8 ´s forstærkede horisontale kan man konstruere store gennemgående platforme, eksempelvis i forbindelse med loftsinstallationer, montage opgaver og lignende. Bredden sætter ingen grænser. Kort sagt er ingen opgaver umulige med et +8 universalstillads.

facadestilladset

Få et tilbud på Facadestillads

AT stilladser udlejer og opstiller murerstilladser/+8 universalstilladser i København og på resten af Sjælland. Vi bygger murerstillads af +8 stillads som er det stillads vi også anvender til facadestillads. Det har den store fordel at mulighederne praktisk talt er ubegrænset med denne type, der er  kendetegnet ved mere fleksibilitet. Og så kan vi kombinere murerstillads og facadestillads således, at man kan arbejde flere faggrupper ad gangen på det. Denne form for stillads er meget velegnet til vinduesudskiftning idet der må køres med vogne på stilladset. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dit behov for murerstilladser eller andet stilladsarbejde. ​

Kontakt nu